Кропивничани просять сполучити транспортом Полтавську та залізничний вокзал

У Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням створити прямі маршрути міського транспорту з вулиці Полтавської до залізничного вокзалу і заводу “Гідросила”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції:

“Останнім часом в нашому місті в сфері надання населенню послуг міського транспорту відбулися позитивні зрушення. Наприклад, приємною несподіванкою для працівників заводу «Гідросила» був запуск автономного тролейбусу маршруту №7 невдовзі за відкриттям арки. Це скоротило час, що витрачався на шлях до роботи. Та багато працівників цього великого підприємства проживає в районі вул. Васнєцова у буд.№6. Це кооператив «Агрегатчик», що в свій час був побудований за підтримки заводської адміністрації. І, якщо подивитися на діючі в місті маршрути громадського транспорту, з району вулиць Полтавської та Васнєцова, без пересадок в центрі міста до заводу «Гідросила», неможливо доїхати. Також велика незручність для тих, хто зібрався в подорож по залізниці, особливо, якщо подорожуєш з валізами – прямого маршруту до залізничного вокзалу з цього району немає. Хоча раніше тролейбус №1 доїжджав до вокзалу, але зараз він не піднімається туди.

З метою покращення надання населенню послуг міського транспорту просимо встановити прямі маршрути для сполучення району вулиць Полтавської та Васнєцова з заводом «Гідросила» та залізничним вокзалом.”.

Авторка петиції: Медяник Віктор Григорович

Дата початку збору підписів: 7 листопада 2019 р.

До кінця збору підписів залишилося: 41 дні.

Станом на 4 листопада петицію підписали 18 осіб із 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Читайте також: У проєкт реконструкції кропивницької набережної просять включити бігові доріжки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар