Підлітка, якого на вагоні вдарило струмом, перевели з дитячої лікарні в обласну

© 20.ua

Дванадцятирічного підлітка з Новоукраїнки, якого у вересні на даху зерновоза вдарило струмом, коли він заліз туди зробити селфі, перевели з дитячої лікарні до опікового відділення обласної лікарні. Для хлопця, який отримав 65% опіків тіла, у відділенні виділили окрему палату.

Про це йдеться в сюжеті UA: Кропивницький, повідомляє Перша електронна газета.

Підлітку в дитячій лікарні зробили операцію з видалення гематоми. Загалом у нього було вже вісім операцій, чотири з них – пластичні.

“Зараз хлопець досі у тяжкому стані, але вже йде на поправку. Пацієнт розмовляє, орієнтується де він, самостійно їсть. У нього комбінована травма – постраждала голова і хребет, черепно-мозкова травма, забої внутрішніх органів та велика площа тіла в опіках. На щастя, йому вже краще і його стан наближується до середнього ступеня тяжкості. До того ж, приживлюється шкіра, яку ми йому пересадили”, – додала завідувачка опікового відділення обласної лікарні Наталія Корчака.

Нагадаємо, у січні ще одного підлітка вразило струмом на території залізничного вокзалу у Кропивницькому. Він отримав електротермічні опіки 50% тіла.

Дванадцятирічного підлітка з Новоукраїнки перевели з дитячої лікарні до опікового відділення обласної лікарні.

Дванадцятирічного підлітка з Новоукраїнки, якого понад місяць тому вдарило струмом на даху потяга, перевели з дитячої лікарні до опікового відділення обласної лікарні. Суспільному про це розповіла завідувачка відділення Наталія Корчака. За її словами, травмованому в дитячій лікарні зробили операцію із видалення гематоми. Всього підлітку зробили вісім операцій, чотири із них – пластичних. У дитини 65 відсотків опіків поверхні тіла. Для підлітка у відділенні виділили окрему палату. Знімальній групі туди не дозволили зайти.

Опубліковано UA: Кропивницький Субота, 9 листопада 2019 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар