Конфлікт між водіями у Кропивницькому ледь не закінчився стріляниною

Учора біля АТБ поблизу старого автовокзалу через конфлікт між водіями пневматичною зброєю розбили скло автівки.

Про це йдеться на інстаграм-сторінці поліції Кропивницького, передає Перша електронна газета.

Водій “ВАЗ 21099” перекрив пандус для людей з інвалідністю. На це водій “Москвича” зробив зауваження та отримав у відповідь погрози про фізичну розправу, після чого облаяв порушника у відповідь.

“І наче б то конфлікт був вичерпаний, “99-й” почав виїжджати на дорогу, а “Москвич” з парковки. Проте “99-й” здав назад і перекрив іншому відієві рух, потім підбіг і розбив тому вікно, побив ногами двері машини та почав бігти геть. Водій “Москвича” дістав пневматичну зброю та розбив нею лобове та бокове скло. Стрілянини не було”, – розповідає свідок конфлікту.

Наразі встановлюються деталі виниклої ситуації.

View this post on Instagram

Сегодня, АТБ возле старого автовокзала была стрельба. Детали уточняются. — Водитель 99 перекрыл пандус для инвалидов, Москвич сделал замечание в ответ получил угрозы о разбитом лице, соответственно его в ответ обматерил. И вроде бы конфликт был исчерпан, 99 начал выезжать на дорогу, москвич с парковки, 99 сдал назад перекрыл москвичу ход, подбежал разбил окно, понмял ногами дверь и начал бежать. Москвич не растерялся достал пневмат и прикладом разбил лобовуху и боковое, стрельбы не было. Я официальный свидетель. (От подписчика)

A post shared by ???????? ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ ???????? (@krop.police) on

Нагадаємо, вже друга людина померла внаслідок ДТП на Кіровоградщині.

Читайте також: у Кропивницькому під час будівництва знайшли міну

Фото – @krop.police

Поширити:

Залишити коментар:

коментар