Ведучі ТСН та зірка серіалу “Школа” їдуть до Кропивницького із надихаючими виступами

Ведучі ТСН каналу «1+1» Юлія Бориско та Святослав Гринчук, зірка серіалу «Школа» Яніна Андрєєва завітають до Кропивницького 21 листопада в рамках соціально-освітнього туру «Ті, що вражають». Зустріч із кропивничанами відбудеться в актовій залі Центральноукраїнського національного технічного університету. У програмі також мотиваційні виступи кропивничан – спецпризначенця 3-го полку, “Народного героя України” та учасника проекту “Переможці” Вадима Довгорука та авторів проектів, спрямованих на працевлаштування людей з інвалідністю Вікторії Седлецької та Олена Шингарьової.

Вхід на зустріч безкоштовний за попередньою реєстрацією.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби телеканалу 1+1.

Проект реалізується командою ТСН спільно з Посольством Великої Британії в Україні та має на меті надихнути українців на створення сучасних, зручних та доступних міст, привернути увагу до проблем людей з інвалідністю, а також поглибити розуміння українців про реформу децентралізації та домагатися позитивних змін у їхньому рідному селі чи місті. Під час мотивуючих виступів спікери поділяться своїми історіями злетів та падінь, цікавими фактами свого життєвого шляху, та на власному прикладі доведуть, що об’єднанні зусилля активних громадян здатні змінити українські міста, перетворити їх на сучасні та доступні.

Захід відбудеться у середу, 21 листопада, в актовій залі Центральноукраїнського національного технічного університету (проспект Університетський, 8). О 13:00 розпочнуться мотиваційні виступи спікерів, серед яких – ведучі ТСН Юлія Бориско та Святослав Гринчук, акторка та зірка серіалу «Школа» Яніна Андрєєва, військовий-«кіборг» та учасник проекту «Переможці» Вадим Довгорук, громадські діячі та автори проектів, спрямованих на працевлаштування людей з інвалідністю Вікторія Седлецька та Олена Шингарьова.

Усе про “Народного героя України” спецпризначенця Вадима Довгорука читайте у матеріалах Першої електронної газети за посиланням.

Крім цього, з 12:30 у холі біля актової зали ЦНТУ на усіх відвідувачів чекатиме фотозона і фотовиставка мультимедійного проекту «Переможці». Також усі охочі зможуть пройти експеримент у віртуальній реальності – одягнувши спеціальний шолом, глядачі зможуть спробувати самостійно здолати шлях на візку від колії на залізничному вокзалі до зупинки громадського транспорту та відчути, із якими проблемами у побуті щодня стикаються люди з інвалідністю. А музей «Третя після опівночі» підготував для відвідувачів туру «Ті, що вражають» експозицію з інтерактивними експонатами, жоден з яких не можна буде побачити, а лише впізнати їх на дотик. Організатори також розкажуть про те, як живуть незрячі люди, навчать писати та читати шрифом Брайля.

Після завершення заходу на усіх охочих чекає автограф-сесія з зірками проекту. А для найактивніших слухачів команда «Ті, що вражають» підготувала подарунки.

Аудиторія туру «Ті, що вражають» – активна молодь, підприємці, люди з інвалідністю, громадські активісти, а також представники місцевої влади і усі свідомі мешканці міст.

Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена. Реєстрація за формою: https://goo.gl/forms/P1pnHefOPZnxkzpU2.

Читайте також: Герої, які не втратили силу духу, презентували у Кропивницькому виставку проекту “Переможці” 
1b7817baaf025ac9c1c383bac37c1544.jpg
Святослав Гринчук
17907724f778266b944190c3c190b0a6.jpg
Юлія Бориско
8ffab764c09bdeeca2c7271d41ce1104.jpg
Яніна Андрєєва

afa69cb062889ef21f93280ef4f17f17.jpg

c8ae89c94470a51c3d36098624caa347.png

Поширити:

Залишити коментар:

коментар