Для представників трьох громад Кіровоградщини влаштують «DOBRE чаювання»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

20 грудня об 11:00 у Кропивницькому відбудеться «DOBRE чаювання». Представники Бобринецької, Маловисківської та Новоукраїнської громад зустрінуться зі своїми колегами та журналістами.

Про це повідомляється на сторінці Програми DOBRE.

“Громади обмінюватимуться досвідом участі у програмі DOBRE та найкращими практиками розвитку громади у рамках проекту, говоритимуть про особливості процесу децентралізації на Кіровоградщині, а також спілкуватимуться з пресою”, – йдеться в анонсі.

Результати об’єднаних громад представлятимуть:

  • Сніжко Валерій Вадимович, голова Бобринецької ОТГ,
  • Гульдас Юрій Леонідович, голова Маловисківської ОТГ,
  • Корінний Олександр Олександрович, голова Новоукраїнської ОТГ.

Попередня реєстрація на захід за посиланнямhttps://goo.gl/forms/T34UCKmtwVDf7XZm1

Місце зустрічі: сімейне кафе «Sorrento» (вул. Архітектора Паученка, 46).

Довідка. Проект ГО «Територія успіху» «Не робіть для нас без нас» направлений на активізацію громади, на підвищення спроможності громадських активістів брати участь у процесі прийняття рішень, створення механізмів участі. Реалізовується у Бобринецькій, Маловисківській та Новоукраїнській ОТГ.

Захід організований у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контактна особа: Юлія Ярова, менеджер зі зв’язків з громадськістю ГО «Територія успіху» (099 27 07 609)


Нагадаємо, 14 грудня, у Кропивницькому стартував дводенний форум DOBRE BOOST КРОПИВНИЦЬКИЙ «Нові можливості економічного розвитку для об’єднаних територіальних громад»Протягом двох днів представники трьох ОТГ Кіровоградщини вчилися, як використовувати власні ресурси задля економічного розвитку громади.

Окрім того, нещодавно у Києві відбувся Перший Хаб інвесторів та громад, участь у якому взяли представники трьох громад з Кіровоградщини – Бобринецької, Маловисківської та Новоукраїнської.

У вересні на відкриття модернізованого спортивного майданчика на Кіровоградщину приїздив директор програми USAID DOBRE Беррі Рід. Це короткостроковий проект, але, за словами Беррі Ріда, він сподівається на те, що у майбутньому вони будуть працювати з успішними громадами Кіровоградщини над довготерміновими і великими проектами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар