Олександрійці бояться низько літаючих вертольотів

Фото: Моя Олександрія

Жителі Олександрії бояться повітряних машин, які останнім часом стали літати незвично низько.

З такою скаргою до Моєї Олександрії звернулася мешканка міста Оксана Сокрута.

Жінка поскаржилася на вертольоти, які низько літають і лякають населення. Олександрійка боїться, що повітряна машина одного разу зачепить 9-поверховий будинок.

“Я живу на дев’ятому поверсі, вікно було відкрито. Спочатку я почула сильний шум, потім сильний потік повітря в вікно і … побачила прямо перед своїм вікном вертоліт. Він пролетів настільки низько, що навіть було дивно, як він не зачепився за антени на даху будинку. Може є якісь способи впливу на ці ситуації?! Може, після висвітлення подібних ситуацій в ЗМІ, вони почнуть думати, що творять. Адже житловий масив це не місце для їх навчань “, – поскаржилася александрійка.

Жінка живе на верхньому БАМі, який знаходиться недалеко від військового аеродрому. За її словами, в останні дні вертольоти літають регулярно. Вона дзвонила в частину і скаржилася на ситуацію.

Про те, що проходять польоти, підтвердив командир частини Руслан Яковлєв. Також він зазначив, що йому передають скарги населення: “Доходять до мене ці скарги”, – сказав він.

У той же час, за словами Яковлєва, польоти проводяться на допустимої висоті і в допустимому віддаленні від будинків.

“Над житловими будинками там (на верхньому БАМі – Авт.) не проводяться польоти. Просто їм так завжди здається. Ми поруч – по дорозі і полю, але виходить там поруч цей будинок, і нікуди ми від цього не дінемося. Літають вони над полем, над дорогою. Над житловими об’єктами не літають, безпека витримується “, – прокоментував Яковлєв.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар