“Година смерті”: кропивничани вимагатимуть провести медичну реформу

Ілюстрація: depositphotos.com

У вівторок, 6 червня, о 10:00 на площі Героїв Майдану у Кропивницькому відбудеться Всеукраїнська пацієнтська акція«Година смерті», під час якої активісти звернуться до народних депутатів з вимогою підтримати медичну реформу в Україні та проголосувати пакет законопроектів за медичну реформу, поданий Урядом.

Під час акції люди лежатимуть на землі, а їх силуети обводитимуть крейдою. Таким чином активісти звертають увагу на те, що щогодини від різних захворювань в Україні помирає 67 людей. Реформа медицини може зупинити ці смерті та врятувати тисячі українців.

Саме на цьому парламентському тижні Верховна Рада має винести до сесійної зали та розглянути пакет законопроектів по медичній реформі.

Акція розпочнеться о 10:00 біля будівлі Кіровоградської обласної державної адміністрації за адресою: м. Кропивницький, площа Героїв Майдану, 1. На початку акції відбудеться прес-брифінг, де вимоги до народних депутатів озвучить Голова Правління Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» Юлія Чабанюк.

Контактна особа: Вікторія Семененко, PR-менеджер КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» (099 65 73 923)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар