Урочистості, флешмоби, атракціони та концерт: як у Кропивницькому відзначатимуть День захисту дітей

© kolo.poltava.ua

У Кропивницькому 1 червня у День захисту дітей відбудеться багато розважальних та урочистих заходів. А завершиться цей день святковим концертом у Ковалівскому парку.

Про це сьогодні, 30 травня, під час прес-сконференції у міській раді розповіла начальник відділу сім’ї та молоді Людмила Дорохіна, передає Перша електронна.

“1 червня День захисту дітей розпочнеться у нашому місті з “останніх дзвоників” майже у всіх школах. Саме тому початок урочистостей в обласній філармонії трішки пересунули по часу, щоб діти могли відвідати захід. Об 11 годині почнеться дійство перед філармонією, а о 12.00 – у самій філармонії.
Паралельно у Ковалівському парку ми організуємо різноманітні заходи для дітей. Це будуть флешмоби, виставки, майстер-класи, тощо”, – розповіла Людмила Дорохіна.

За її словами, практично увесь парк буде облаштований окремими розважальними локаціями. Організаторам навіть пообіцяли, що запустять фонтан. Також у цей день в Ковалівському парку працюватимуть 10 атракціонів.

Протягом дня на сцені парку триватиме концерт, під час якого вручать щорічну премію “Дитина року”. Також нагородять переможців конкурсу малюнків.

Людмила Дорохіна наголосила, що до заходів у парку приєдналися 8 шкіл раннього розвитку дітей. У кожної школи буде своя локація і вони займатимуться з дітьми.

Крім Ковалівського парку в усіх мікрорайонах міста біля дитячо-юнацьких клубів відбудуться спортивні заходи.

Денна розважальна програма увечері переформатується у концерт на сцені парку. Про вечірній блок розважальної програми журналістам розповіла студентка ЦДПУ Катерина Рисленко.

За її словами, концерт до Дня захисту дітей розпочнеться о 19 годині. На сцені співатимуть талановиті діти та студенти мистецького факультету ЦДПУ.

“Також ми запросили учасників шоу “Х-фактор” гурт “Дівойс”. Вони самі проявили ініціативу і захотіли поспівати для дітей. Крім власної програми учасники гурту співатимуть з дітьми у караоке”, – повідомила Катерина Рисленко.

Під час концерту також проведуть різні конкурси та розіграші з призами.

Концертна програма триватиме з 19.00 до 22.00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар