Премії “Олександрієць року” знайшли своїх власників

В Олександрії 16 травня відбулося засідання комісії з визначення цьогорічних переможців у 8 номінаціях щорічного конкурсу «Олександрієць року», який проводять до Дня міста.

Про це повідомляє прес-служба міської ради Олександрії.

За результатами голосування у номінації «Підприємець року» переможцем визначено Вялих Сергія Анатолійовича, який очолює виробництво хлібопекарської та кондитерської продукції.

«Меценатом року» став директор КП «Житлогосп», депутат міської ради VII скликання Долгіх Олександр Леонідович, який надає різнобічну спонсорську допомогу закладам та жителям нашого міста.

У номінації «Талант року» переміг Крисько Даніл Володимирович, молодий спортсмен, майстер спорту України з автомобільного спорту, чемпіон України 2015 року з автокросу клас 1-Ю у старшій групі «Баггі», срібний призер України 2016 року з автокросу у класі автомобілів до 1600 куб.см серед дорослих, бронзовий призер Кубку Молдови у класі автомобілів до 3.5 куб.см.

Переможцем у номінації «Керівник року» визначено Темник Тетяну Василівну, начальника управління охорони здоров’я міської ради, депутата міської ради VII скликання.

«Громадським лідером року» стала Комлєва-Канакова Людмила Федорівна, активіст, громадський діяч, голова Спілки «Інвалідів Чорнобиля».

«Молодіжним лідером року» визнано Янкевич Юлію Анатоліївну, тренера з панкратіону, голову міської громадської організації, що популяризує та розвиває спорт у місті.

У номінації «Професіонал року» перемогу здобула Головатенко Любов Василівна, заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Олександрії».

У номінації «Установа, підприємство, заклад, організація року» переможцем визначено МК ЛПЗ «Дитяча міська лікарня».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар