Мотузковий парк та циркові вистави: як у Світловодську пройшов туристичний фестиваль

Фото: svittourism.com.ua

1 травня 2017 року відбувся традиційний головний та найбільш масштабний презентаційний захід Світловодщини – туристичний фестиваль “Світловодщина – 2017”.

Про це повідомляє туристично-інформаційний центр Світловодщини.

Особливістю цьогорічного заходу став великий фолькльорний блок за участю сільських аматорських колективів Світловодського, Онуфріївського районів, селища Власівка, виступ академічного театру музики, пісні і танцю “Зоряни”, ансамблю “Єлизавет ретро” Кіровоградської обласної філармонії, молодіжний блок за участю патріотичного рок гурту “Простір” з міста Чигирина.

Для дітей та молоді виступали естрадно – циркові студії Кременчука та Світловодська, обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді презентував мотузковий парк.

Фішкою для старшого покоління став проект “Грай гармошка” за участі гармоністів Кропивницького, Світловодська та району.

Традиційно відбулися виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва за участю майстрів Світловодська, Світловодського райнону та областей України, зокрема Івано – Франківщини. А також надувні атракціони, розважальні майданчики, туристично – краєзнавчі презентації, конкурси малюнку на асфальті та на парапеті та презентації провідних торгових марок регіону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар