У Кропивницькому відбудеться міжнародний турнір з розробки комп’ютерних ігор

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із 20 по 22 січня 2017 року на базі Кіровоградської льотної академії НАУ вдруге пройде найбільший міжнародний турнір з розробки комп’ютерних ігор Global Game Jam Ukraine.

Про це пише офіційний сайт  Global Game Jam Ukraine.

“Ми знову готові прийняти любителів і професіоналів ігростроя з усієї України і попрацювати 48 годин в атмосфері творчості і співпраці над фантастичним проектами!” – пишуть організатори.

У 2016 році в світі Global Game Jam зібрав 37 000 учасників у 93 країнах. Україна тоді тільки приєдналася до цього руху і 78 наших Джеммер створили 14 проектів. Сподіваємося, наступний хакатон пройде з ще більшим розмахом.

Ця подія не тільки для програмістів, а для всіх, хто любить грати в ігри і замислювався створити свою власну. Працюючи в команді, можна як програмувати, так і малювати героїв і місцевість, придумувати текстові описи і діалоги, моделювати все в 3D, озвучувати гру, генерувати і деталізувати ідеї, тестувати проект, організовувати роботу.

І навіть, якщо у вас мало досвіду, участь в джемі – прекрасний спосіб зробити перші кроки в розробці ігор.

Наші партнери нададуть розробникам лучних ігор призи: квитки на найбільші ігропобудовчі конференції в Берліні, Сінгапурі і Мальме, а також аксесуари та премії.

Щоб зареєструватися або зв’язатися з організаторами, звертайтеся на сторінку в фейсбуці fb.com/ggjua або на сайт www.ggj.org.ua.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар