У Кропивницькому відкрили відреконструйований спортзал

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 21 листопада, на базі спортивного комплексу ТОВ «Енерго-Спорт» відбулося урочисте відкриття  реконструйованого спортивного залу. 

“Під час реконструкцій, зокрема, було розміщено глядацькі трибуни – для цього демонтували одну зі стін й добудували частину приміщення. Тепер він вміщує 200 глядачів. Реставрували паркетне покриття, відремонтували стіни й стелю, відновили покрівлю даху, у залі з’явилися нові системи опалення, вентиляції й освітлення, – розповів Першій електронній  директор ТОВ «Енерго-спорт» Юрій Тітенко і додав, – Наразі функціонуюють дитячі секції з футболу і художньої гімнастики, працюють волейбольні групи, тренуються бадмінтоністи”.

На урочистому відкриті оновленого залу були присутні керівництво міста та області. Голова ОДА Сергій Кузьменко вручив подяку компанії ПАТ «Кіровоградобленерго» за підтримку та розвиток спортивної галузі Кропивницького. Також подяку від обласної ради та відзнаку міського голови отримав інструктор з фізичної культури і спорту ПАТ «Кіровоградобленерго» Віталій Дяденко.

 YeOvltwbU0s

Право першого удару по м’ячу надали голові Кіровоградської ОДА Сергію Кузьменку, а гарним подарунком для учасників свята стали виступи юних гімнасток під керівництвом Ольги Гейдарової. І того ж дня, після відкриття, на новому паркеті відбулася перша товариська гра «Буревісник» – «Енерго».

 -ucWHKQOP_k

1ec5yIEb52E XtuBzM3ESbQ 1ec5yIEb52E

ТОВ «Енерго-спорт» надає приміщення для проведення навчально-методичних занять для школи футбольних арбітрів під егідою Комітету арбітрів Федерації футболу України.

З 14 листопада розпочалися шості за рахунком курси ліцензування категорії «С» для  тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Керівник курсів – Сабко Сергій Григорович, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри ФФВ КДПУ ім. Винниченка. На даний момент навчається 16 учнів різних вікових категорій. Від 24 до 64 років.

Вікторія Дяденко для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар