Райдержадміністрації прозвітували обласній владі про освоєння дотацій з держбюджету

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Роботи по об’єктах, які фінансуються за рахунок коштів субвенції Державного бюджету України, мають завершитись до 25 грудня. Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ОДА.
Заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко провів нараду з питань використання коштів субвенції, виділених з Державного бюджету України Кіровоградській області. В онлайн – режимі участь у нараді взяли представники районних державних адміністрацій та міськвиконкомів.
Під час наради представники окремих територій звітували про стан освоєння коштів та рівень проведених робіт по відібраних об’єктах, адже є райони, які повністю завершили роботи і освоїли виділені кошти.
Сьогодні звітували Вільшанська, Гайворонська, Голованівська, Знам’янська, Маловисківська, Олександрівська, Петрівська райдержадміністрації та Кіровоградський, Олександрійський, Знам’янський і Світловодський міськвиконкоми. Більшість із названих територій рівень готовності по відібраних об’єктах мають близько 90% і запевняють про повне завершення робіт до 25 грудня. На фоні інших дещо відстає Вільшанський район, там рівень готовності по 2-ох об’єктах 75% і 55%. А от у Голованівському районі всі роботи по об’єктах завершено, залишилось дочекатись платежів на 115 тис. грн. від казначейства.
Під час наради говорили також і про стан робіт на об’єктах освіти, культури та медицини обласної комунальної власності, найбільш значимі серед них: в освіті – обласний центр дитячо-юнацької творчості – готовність 83%, культура – театр ляльок – готовність 60%. Що стосуються закладів охорони здоров’я, то тут кошти виділені на ремонти освоєні повністю, а от по обладнанню для обласного госпіталю та кардіодиспансеру казначейство проведе розрахунки після його встановлення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар