Житель Кіровоградщини влаштував стрілянину у центрі села

25-річний чоловік влаштував стрілянину в центрі одного із сіл Маловисківського району. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Кіровоградській області.

На щастя, внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Зловмисник, посварившись із двома мешканцями сусіднього населеного пункту, взявся залякувати людей, стріляючи вгору з мисливської рушниці. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Стрілку «загрожує» покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2 років.

Пригода сталася увечері 10 червня в одному з сіл Маловисківського району. До садиби місцевого жителя прибув його знайомий. Чоловік ще навесні посварився з господарем та його сусідом. Остаточно владнати непорозуміння, а саме – висловити свою думку про них, дебошир наважився лише через кілька місяців. Зустрівши обох опонентів біля двору, гість почав сваритися та викрикувати образливі слова. Не бажаючи слухати лайку, чоловіка начебто відштовхнули, тож він попрямував додому та згодом повернувся вже з рушницею в руках.

На очах здивованих сусідів, зловмисник кілька разів здійснив постріл вгору, аби остаточно налякати «кривдників», після чого з місця пригоди втік.

Про те, що сталося, місцеві жителі негайно повідомили працівникам поліції. Інформацію за цим факто внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). Тепер чоловік розповідає про мотиви своєї поведінки слідчим.

За такі дії законом передбачено покарання у вигляді арешту або обмеження волі на строк до 2 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар