У кіровоградки намагались викрасти золотий ланцюжок. Поліція зреагувала миттєво

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 травня, близько 18.00 на вул. Полтавська у Кіровограді чоловік намагався зірвати із жінки золотий ланцюжок.

Свідком цієї події стала кіровоградка Ірина Ткаченко, про що написала на своїй сторінці у ФБ.

“Я сьогодні вперше за своє життя викликала поліцію особисто.

Стала свідком пограбування, орієнтовно 17.40: біля Полтавського риночку, там, де стоїть недобудова, молодик грубо (у неї на шиї залишився слід, вона намагалася її втримати) зірвав із жінки золотий ланцюжок. Жінка була з хлопчиком років 5. У той момент ми разом з батьками з групи мого молодшого сина стояли біля входу в ресторан “Гранд Каньйон”, мали узгоджувати святкування випускного в садочку.

Зреагували на крик жінки, яку грабували: один тато кинувся йому навперейми, бо тікати він почав у наш бік, повз забудову, там його, так ми зрозуміли потім, чекав спільник, який реально від нього відморозився, бо побачив, що люди навколо зреагували. Молодик розвернувся і побіг через дорогу вбік “1000 і 1 дрібниці”, через двори. Тато з нашої групи не припинив бігти, до нього приєднався ще один чоловік, погоня продовжилася. Наголошую: побігли ми всі за злочинцем.

Я зупинилася біля цієї зляканої жінки, переконалася, що вона в порядку, зателефонувала спочатку чоловікові Сергій Ткаченко, який був на денній зміні, за його наказом викликала патруль, який приїхав МОМЕНТАЛЬНО!!!!

Екіпаж швидко зреагував, доки я давала свідчення по телефону диспетчеру, повз нас вже проїхав інший екіпаж на перехоплення, і по телефону я чула, що того чоловіка вже ідентифікували і буде захоплення.

За моїми спостереженнями операція тривала десь 15-20 хв.

У співдії свідомих громадян, патрульних поліції злочинця схопили. Ланцюжок був у нього в кишені. Далі підключилася оперативно-слідча група, і його повезли у відділок. Сподіваюся, що цю якісну роботу патрульних поліцейських не запорять в інших інстанціях і цього чоловіка покарають.

Я пишаюся командною роботою патрульної поліції нашого міста!!!! Друга рота – ви молодці!!!!!

Вдруге стала свідком професіоналізму і моментальної реакції на порушення і на злочин.

А ще – я була вражена свідомістю нашої громади – якби тато з нашої групи не побіг, той чоловік зник. А так – рух його видав.

Бережіть себе і своїх близьких!

Фото немає, бо в шоковій ситуації не до фото….

Це було схоже на фрагмент з бойовика. Чесно.

Руки досі трусяться… Жінка”, – написала Ірина Ткаченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар