Кіровоградщина: гучна гулянка завершилась смертельними побоями

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жителя області затримано за підозрою у завданні знайомому смертельних тілесних ушкоджень. Четверо жителів міста Новоукраїнка розпивала вдома одного з чоловіків алкогольні напої. Згодом двоє гостей посварилися і молодший побив старшого. Під ранок 42-річний потерпілий помер.

11 січня до відділу поліції зателефонувала дружина господаря помешкання, яка повернулася додому і виявила тіло місцевого жителя на підлозі у підсобному приміщенні. Жінка запідозрила лихе, адже чоловік не подавав ознак життя.

«Правоохоронці встановили, що напередодні увечері знайомі зібралися з нагоди новорічних свят та влаштували застілля. Перебуваючи напідпитку, двоє з них почали сваритися. 34-річний місцевий житель ударив опонента по голові рукою, а коли він упав на підлогу, наніс йому ще кілька ударів ногами. – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук. – Після цього компанія продовжила розпиття алкоголю, а згодом чоловіки полягали спати. На ранок виявилося, що від отриманих травм потерпілий помер.

За результатами судово-медичної експертизи встановлено, що смерть місцевого жителя настала внаслідок травми голови та крововиливу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Підозрюваного затримано та йому оголошено підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар