У Кропивницькому розшукують водія, який збив дівчину на пішохідці і втік

25 січня на вул. Юрія Коваленка у Кропивницькому водій легковика збив дівчину на пішохідному переході і зник з місця події. У постраждалої діагностували перелом лівої ключиці зі зміщенням. Дівчина просить усіх свідків події надати інформацію про водія-порушника.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Постраждала Олена Карачун розповіла, що її збив білий автомобіль, ймовірно Renault Logan. Сталося це 25 січня близько 13:20 на пішохідному переході через вул. Юрія Коваленка, біля зупинки “Велмарт”.

“Я пам’ятаю, що підійшла до переходу, зупинилася. Під’їхала маршрутка (№8 чи 3) і зупинилася, водій показав, щоб я переходила. Я рушила, але з-за маршрутки виїхала автівка і вдарила мене. Після удару я відлетіла , але змогла піднятися і відійти на узбіччя. До мене підійшов перехожий і водій машини, яка мене збила. Я була у шоковому стані, і половини того, що відбувалося після удару, не пам’ятаю. Пам’ятаю слова жінки пасажирки до водія “Куди ти йдеш, машина пошкоджена?!”.

Це сталося на пішохідному переході біля зупинки “Велмарт”. Водій, який мене збив, їхав у напрямку від вул. Попова до обласної лікарні”, – розповіла постраждала дівчина.

За словами Олени Карачун, її збила біла машина, начебто із написом “Logan”.

Через шоковий стан постраждала не викликала відразу поліцію, а до лікарні звернулася наступного дня, 26 січня.

“Я звернулася у травматологію 4-ї лікарні. Лікарі діагностували перелом лівої ключиці зі зміщенням, зараз на мене чекає операція. У відділенні медики викликали поліцію. Але у лікарні я поліцію не дочекалася, адже вони довго не приїжджали.

Потім телефонувала на 102, мені відповіли, що за зверненням із лікарні дійсно зареєстрований виклик, пообіцяли, що слідчий зі мною зв’яжеться. Проте досі мені ніхто не телефонував, показів не брав”, – повідомила дівчина.

Постраждала хоче, щоб порушник відповів за свої дії згідно із законом. Окрім того, їй завдали ушкоджень, які потребують оперативного втручання і тривалого недешевого лікування. Дівчина вважає, що винуватець повинен компенсувати їй фінансові збитки.

Олена Карачун просить усіх очевидців цієї події надати відому їм інформацію про автомобіль порушника за номером телефону 095 33 92 550. Не будьте байдужими, допоможіть знайти водія, який зник з місця скоєння ДТП.

f7fcc87f36893600553adcf95c4c340c.jpg
Рентген-знімок отриманої травми

c8a083287a2089d0fb8738d2a06615a5.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар