За 40 гривень світловодський злодій може отримати до 5 років позбавлення волі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліція затримала мешканця Світловодська, який увечері прийшов до залізничної колії та за допомогою гайкового ключа демонтував металеві частини, які у подальшому збув за 40 гривень. Зважаючи на попередні судимості, серед яких наркозлочини та крадіжки, зловмиснику грозить до 5 років позбавлення волі.

Інформує Перша електронна з посиланням на матеріали Світловодського відділу поліції Кіровоградської області.

Загалом 38-річний чоловік перевіряється на причетність до 15 фактів кримінальних правопорушень. Злодій, який вже притягувався до відповідальності за наркозлочини та крадіжки, може отримати новий тюремний строк – до 5 років позбавлення волі.

До Світловодського відділу поліції надходили звернення з підприємства про те, що невідома особа здійснює крадіжки складових частин під’їзного шляху.

«Як встановили поліцейські, до злочинів причетний раніше судимий місцевий житель. Увечері зловмисник прийшов до залізничної колії та за допомогою гайкового ключа демонтував металеві частини, які у подальшому збув за 40 гривень. Кошти витратив на власні потреби», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Нині поліцейські встановлюють причетність чоловіка до подібних кримінальних правопорушень. Триває розслідування у рамках кримінального  провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар