У Світловодському районі спіймали крадія люків

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

25-річний чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки. Нині зловмисника перевіряють на причетність до 7 фактів кримінальних правопорушень.

До Світловодського відділу поліції надходили неодноразові звернення місцевих мешканців про те, що невідома особа викрадає каналізаційні люки.

“Як з’ясували правоохоронці, злодій у нічний час викрадав майно та за допомогою візка перевозив до лісосмуги, потім кувалдою розбивав люки на частини. Викрадене чоловік здавав до пункту прийому металобрухту, а отримані кошти витрачав на власні потреби. Загалом таким чином зловмисник «заробив» близько 1000 гривень”, – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Остаточно дії чоловіка буде кваліфіковано після встановлення кількості злочинів, до яких причетний злодій.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар