У Кропивницькому шукають відео ДТП з маршруткою на Вокзальній

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Як повідомляла Перша електронна, учора, 10 грудня, близько 12:30 по вулиці Вокальна у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів ВАЗ, Mercedes Vito та автобуса БАЗ, який курсує на маршруті №77. Сьогодні до редакції звернувся кропивничанин, який попросив допомогти знайти запис з відеореєстратора з моменту зіткнення.

Кропивничанин Сергій, який став свідком події, розповідає про те, що він бачив учора на вулиці Вокзальній.

“Маршрутка рухалася по Вокзальній в бік Ковалівки. За світлофором це сталося. У той момент, коли ВАЗ на півкорпусу зрівнявся з маршруткою, вона почала міняти полосу. Тобто переходить із правої полоси в ліву, не переконавшись у тому, що ліва – пуста. Переднім лівим колесом маршрутка зачепила задню праву сторону “жигуля”. Тому що на даху “жигуля” по правій стороні (з центру назад) є слід від дзеркала, задні праві дверцята і заднє праве крило продерте від маршрутки. Тобто в результаті удару “шістку” почало розвертати, вона вдарила Мерседес, який їхав по правій полосі, як і маршрутка”, – каже Сергій.

За словами свідка події, поліцейські не з’ясували, хто саме був винуватцем, адже виміряти гальмівні шляхи не змогли через зливу:

“Поліцейські на себе відповідальності не беруть, адже ситуація там незрозуміла, враховуючи те, як стояли машини. Тому просимо допомоги у тих, хто зафіксував ДТП на свій відеореєстратор – телефонуйте за номером 0994953969“, – каже свідок.

Варто відзначити, учора, після ДТП, водій маршрутки говорив, що його підрізав ВАЗ. За інформацією прес-секретаря патрульної поліції Наталії Трішиної, наразі на водіїв ВАЗу та  маршрутки патрульні склали протоколи за ст. 124 КУпАП (Скоєння ДТП):

“Склали два протоколи. Суд вирішуватиме, хто з них був винуватцем”, – зазначила Наталія Трішина.

Водії-втікачі та збиті пішоходи: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар