У Кропивницькому оновили тролейбусну лінію по вул. Короленка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому оновили тролейбусну електричну мережу по вулиці Короленка. Як повідомив під час наради з керівниками підприємств ЖКГ заступник директора КП «Електротранс» з безпеки руху Валерій Музичук, на застарілих лініях траплялася велика кількість поривів, що ускладнювало тролейбусний рух у цьому мікрорайоні обласного центру.

Як повідомляє сайт міськради, ремонтні бригади підприємства оперативно виконали роботи і здійснили заміну контактної мережі від аеропорту до Лісопаркової.

Нагадаємо, 6 та 7 грудня по вулиці Короленка у Кропивницькому анонсували обмеження руху тролейбусів у зв’язку із заміною контактного проводу на мережі. У ці дні тролейбуси виїжджали на маршрути лише в години пік, а з 9:00 до 16:00 тролейбуси по вулиці Короленка не їздили.

Нагадаємо також, перші два електронні інформаційні табло встановили біля зупинки “готель Київ” та навпроти “Головпоштамту”. Вони демонструють час прибуття тролейбусів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар