На автошляхах Кіровоградщини — несприятливі дорожні умови

© unian.net

На слизькій дорозі легко втратити керування – як водіям транспортного засобу з дітьми, так і іншими водіями. Особливо варто пам’ятати, що на слизькій дорозі миттєво зупинити автомобіль неможливо, адже його гальмівний шлях збільшується щонайменше вдвічі.

ВБДР УПД ГУНП України в Кіровоградській області інформує про те, що наразі на шляхах Кіровоградщини утримуються несприятливі дорожні умови – сніг, ожеледиця, занижена видимість на дорогах у ранковий та вечірній час.

Відділ безпеки дорожнього руху  радить проводити виїзні заходи за участі дітей лише при сприятливих погодних умовах, їздити розчищеними і посипаними дорогами, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та інших Правил дорожнього руху.

Жоден невиправданий ризик на дорогах не вартий життя чи здоров’я.

Поліція Кіровоградщини закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, з особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань.

В умовах недостатньої видимості рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу працівників поліції за номером “102″ або аварійні служби.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар