У Кіровограді до розподілу субвенції перевізникам залучають пасажирів

Міська влада Кіровограда запрошує громадськість до обговорення порядку розподілу субвенції на перевезення пільгових категорій громадян.

Про це повідомляє сайт КМР.

З метою удосконалення процедури розподілу та використання коштів субвенції з державного бюджету на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян, недопущення випадків безпідставної відмови пасажирам громадського транспорту у пільговому проїзді та враховуючи відповідне рішення Кіровоградського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України, зараз проводиться робота із залученням громадськості щодо внесення змін до існуючого порядку розподілу зазначеної субвенції по м. Кіровограду. Зокрема, щодо її розподілу між всіма перевізниками, що виконують пільгові перевезення в незалежності від режиму роботи маршрутів.

Управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради пропонує громадськості взяти активну участь в розробці та обговоренні проекту відповідного регуляторного акта, який буде розміщено на офіційному сайті Кіровоградської міської ради.

Відповідні пропозиції будуть прийматись в приміщенні Кіровоградської міської ради у кімн. 303 та за телефоном: 24 58 98.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар