Нардеп Березкін привітав творчих дітлахів Кіровограда із новорічними святами (ВІДЕО)

Талановиті кіровоградські діти отримали у подарунок від нардепа Станіслава Березкіна святкову новорічну програму і солодкий сюрприз.

Як передає кореспондент Першої електронної, на святкове новорічне дійство до обласної філармонії були запрошені юні таланти Кіровограда – діти, які займаються у творчих колективах міста, наймолодші учасники різноманітних конкурсів, змагань та фестивалів.

Дід Мороз та крихітна Снігуронька «розігріли» малечу танцями, піснями та конкурсами, а також, звісно, символічно запалили вогні на новорічній ялинці. Втім, це було лише початком свята. Казковий дідусь запропонував дітям разом переглянути новорічну казку.

Передаючи цей подарунок для дітей від нардепа Станіслава Березкіна, депутат обласної ради, голова ГО «Спільна дія» Ірина Малик привітала й малечу, й їхніх батьків.

«Завтра той день, коли кожен з нас – і дорослі, і діти – загадуватиме бажання. І ми повинні вірити і пам’ятати, що мрія, загадана у цю ніч, збувається. Тому давайте спільно мріяти про те, щоб наше життя, наше місто і держава Україна ставали кращими. Бажаю усім українським родинам затишку і впевненості у завтрашньому дні, батькам – сил ростити дітей щасливими, а дітям – успіхів на шляху, який лише починається, і нехай збуваються найзаповітніші світлі бажання. Спільно ми зможемо все. Веселих вам новорічних і різдвяних свят», – привітала присутніх Ірина Малик.

Одне з традиційних для таких днів бажань дітей збулося прямо у залі філармонії – кожен з учасників святкової програми отримав від Станіслава Березкіна солодкий подарунок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар