Представникам “Велти” пообіцяли допомогти у вирішенні проблем з ліцензією

Сьогодні на перемовинах представників ТОВ “Велта” із заступником голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергієм Коваленком, які відбулися після пікету працівників комбінату, делегація з підприємства змогла заручитись підтримкою обласної влади.

Як повідомив кореспонденту Першої електронної виконавчий директор ТОВ ВКФ “Велта” Юрій Вольський, питання поводження з твердими побутовими відходами не вирішено на державному рівні, тому претензії Державної служби геології та надр України щодо цього є неправомірними. З цим також погодились представники обласного департаменту екології, яких було запрошено до переговорів.

Також заступник голови облдержадміністрації запевнив, що обласна влада письмово звернеться до відповідних держструктур, щоб вирішити питання і працівники підприємства могли спокійно працювати.

“Будуть написані листи до Мінекології та Державної служби геології та надр України. Найближчим часом обласні чиновники пообіцяли вирішити ці питання”, – повідомив Юрій Вольський.

Нагадаємо, сьогодні під стінами Кіровоградської ОДА зібрався півтисячний мітинг працівників “Велти”, які вимагали від обласної влади розібратись у ситуації, яка склалась з їх підприємством.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар