Кіровоградські Міндоходів і митниця підписали меморандум з АППУ

ГУ Міндоходів в області та Кіровоградська митниця підписали Меморандум про співробітництво з обласним відділенням «Асоціація платників податків України».

Про це Першій електронній повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.

Підписи під трьохсторонньою угодою поставили начальник Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв, начальник Кіровоградської митниці Міндоходів Павло Скальский та голова територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Кіровоградській області Володимир Гришко.

Метою підписання Меморандуму стало спільне прагнення втілювати у життя ефективні форми співпраці для створення сприятливих умов розвитку підприємництва в області, забезпечувати контроль за дотриманням податкового та митного законодавства, запобігати правопорушенням у податковій та митній сферах.

Також був підписаний План спільних дій на 2014 рік, який конкретизує напрямки співпраці та визначає конкретні заходи, що будуть здійсненні протягом року. А це, зокрема: проведення спільних семінарів, зустрічей, нарад, спрямованих на підвищення культури сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів, створення позитивного іміджу сумлінного платника, обговорення проектів нормативно-правових актів, проведення моніторингу громадської думки щодо чинного податкового та митного законодавства, діяльності органів доходів і зборів тощо.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар