У Кіровограді засудили працівників міліції, які побили громадян Росії

Колишніх працівників міліції визнали винними у хуліганстві та призначили покарання: два і три роки позбавлення волі.

Про це Першій електронній повідомила прес-служба прокуратури області.

Прокуратура Кіровоградської області підтримала державне обвинувачення у судовому розгляді кримінального провадження відносно двох правоохоронців, які, перебуваючи поза службою, вчинили хуліганські дії відносно подружньої пари з Росії.

Вироком суду колишніх працівників міліції визнали винними у хуліганстві та призначили покарання: два і три роки позбавлення волі. Зважаючи на щире каяття підсудних та можливість їх перевиховання без позбавлення волі, суд звільнив їх від відбування основного покарання з іспитовим строком на рік та півтора роки відповідно. Окрім того, суд зобов’язав колишніх міліціонерів виплатити потерпілим моральну та матеріальну шкоду.

Як повідомлялося раніше, влітку цього року у с. Розкішне Голованівського району виник конфлікт між правоохоронцями, котрі перебували поза службою і перебували у стані алкогольного сп’яніння та сімейною парою з Росії, який переріс у бійку. Під час вказаних подій росіянину були спричинені численні тілесні ушкодження, у тому числі струс головного мозку та забій грудної клітини. Його дружина отримала травму у вигляді забою м’яких тканин шиї.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар