Під Маріуполем кіровоградський спецназ виручив розвідників із засідки бойовиків

Сержант Ігор Волощинов 3 окремого полку спеціального призначення ЗСУ зі своїми бійцями викликав вогонь на себе, чим дав можливість розвідгрупі розвернутися в бойовий порядок і дати відсіч противнику

Підгрупа забезпечення під керівництвом головного сержанта роти спеціального призначення 3 окремого полку спеціального призначення ЗСУ Ігоря Волощінова допомогла вирватися із засідки підрозділу сил АТО. Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник начальника штабу командування “Північ” Віктор Кевлюк, пише  ЛігаБізнесІнформ.

“Після успішного виконання завдання під час висунення до місця денного відпочинку, група була виявлена ​​за допомогою БПЛА незаконних збройних формувань і потрапила в засідку в районі одного з населених пунктів Новоазовського району”, – повідомив він.

За його словами, підгрупа забезпечення під керівництвом Волощінова висунулася для евакуації основної групи. “Чіткі і вмілі дії старшини Волощінова відвернули групу засідки і вогонь мінометів незаконних збройних формувань на себе, чим дали можливість основній розвідувальній групі розвернутися в бойовий порядок і дати відсіч противнику”, – зазначив Кевлюк.

Після цього на пошкодженій техніці старшина забезпечив евакуацію основної групи. “Під час евакуації було пошкоджено 2 одиниці автомобільної техніки супротивника і знищено до 7 бойовиків. Група спецназу втрат і поранень не зазнала і була успішно евакуйована”, – написав Кевлюк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар