На Кіровоградщині відкрили футбольний стадіон (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями в смт Нова Прага було урочисто відкрито  стадіон, який є першою чергою створюваного в селищі спортивного комплексу. Надбанням громади цей об’єкт спортивної інфраструктури став завдяки ініціативі та за особистої участі і сприяння члена виконавчого комітету Новопразької селищної ради Рудого Сергія Григоровича, який організував виконання величезного обсягу робіт по впорядкуванню території. Було встановлено ворота, поставлено лави для сидіння глядачів, проведено інші необхідні роботи.

Знаковим є той факт, що будівництво стадіону було здійснено силами представників футбольного клубу «Прага» адміністратором якого є Сергій Григорович, а на виконання необхідних робіт не затрачено жодної копійки бюджетних коштів. Фінансування всіх потреб було здійснено за рахунок небайдужих новопражців та представників соціально-орієнтованого бізнесу, а самі футболісти у свій вільний час впорядкували як футбольне поле, так і прилеглу територію. До речі це  вже не перший об’єкт, який з’явився в Новій Празі. Завдяки зусиллям  Сергія побудовано поле для гри в міні-футбол та ігровий майданчик в мікрорайоні «Прогрес».

В день відкриття стадіону футбольний клуб «Прага» організував для земляків грандіозне спортивне свято «Футбольне поле для новопражців» на якому були присутні голова Олександрійської районної державної адміністрації Коломійцев Андрій Олександрович, Новопразький селищний голова Горбенко Ольга Григорівна, депутат Кіровоградської обласної ради Мошин  Дмитро Олександрович, які привітали всіх присутніх з цією знаковою подією та подарували футбольному клубу цінні подарунки.

До уваги глядачів був виступ ВІА «Мальви», товариський матч між ФК «Прага» та ФК «Димитрове» де господарі поля отримали перемогу з рахунком 3:2.

На радість дітворі і всім присутнім свято завершилось феєрверком.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар