Під кіровоградським апеляційним судом знову пікет

Сьогодні, 20 травня, біля приміщення кіровоградського апеляційного суду пікетували працівники товариство з обмеженою відповідальністю “Кіровоградська нафтова компанія”, зареєстрованого у м. Києві.

Близько 70 осіб, що зібралися біля будівлі суду, протестують проти неправомірних, на їхню думку, дій податкової. Як розповіли пікетувальники кореспонденту Першої електронної, нібито працівники міліції та податкової, користуючись відсутністю на підприємстві керівництва, на їх думку незаконно конфіскували вантажівки іншого підприємства, ПП «Трансоіл Груп».

Як стверджують особи, що пікетують обласний апеляційний суд, у результаті перевізник, ПП «Трансоіл Груп», постраждав через конфіскацію транспорту, а “Кіровоградська нафтова компанія” – через простій на виробництві. Наразі тривають судові заcідання по цій справі.

Як повідомили Першій електронній в УМВС області, були затримані два бензовози вищезазначеного підприємства. При перевірці з’ясувалося, що документи на вантаж були відсутні. Ця інформація була внесена правоохоронцями до Єдиного реєстру досудових розслідувань по частині 1 статті 212 “Ухилення від сплати податків”. По цьому факту проводиться досудове розслідування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар