Кіровоградське підприємство не хоче відпускати працівників у армію

Сьогодні біля прохідної підприємства «Кіровоградолія» представники служби охорони і невідомі особи спортивної статури у цивільному перешкоджали працівникам військкомату вручати повістки працівникам підприємства.

Близько 30 повісток вдалося вручити представникам військкомату робітникам нічної зміни, що виходили з прохідної підприємства, після цього охоронці і невідомі виводили працівників підприємства під конвоєм, перешкоджаючи врученню повісток.

 

Як стало відомо з розмови комісара Кіровоградського об’єднаного міського військового комісаріату полковника Олександра Зіньковського з представниками керівництва «Кіровоградолії» стало відомо, що згідно чинного законодавства військкомат направив офіційного листа з проханням сприяти з уточненням списків працівників підприємства, та відповіді не отримав. Було прийняте рішення вручити повістки безпосередньо на території підприємства.

 

За словами військового комісара, на підприємстві наразі працює близько 115-120 військовозобов’язаних. Та це не означає, що усі вони будуть мобілізовані. Мета виклику працівників підприємства до військкомату – уточнення облікових даних, проходження медичної комісії та визначення людей, які не підлягають мобілізації. Як заявив військовий комісар журналісту Першої електронної, наразі жодних конфліктів між військкоматом та керівництвом підприємства немає. У розмові з представником підприємства воєнком зазначив, що повістки на виконання вимог закону будуть вручені працівникам підприємствау будь-якому випадку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар