Алею Слави на фортечних валах встановлять до річниці Перемоги

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді на Меморіальному комплексі “Фортечні вали” йде підготовка до встановлення тимчасової Алеї Слави на честь наших земляків, які під час антитерористичної операції віддали свої життя, боронячи незалежність та територіальну цілісність України.

Сьогодні місце, де буде майбутня алея, оглянув голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко та всі відповідальні за її спорудження посадовці.

«Ми багато разів зустрічалися з учасниками АТО, з членами родин загиблих воїнів і прийшли до рішення вшанувати пам’ять наших полеглих героїв до Дня Перемоги. З тим, щоб реалізувати цей проект ми якомога швидше провели усі необхідні організаційні заходи. Також знайшли підприємство, яке вже розробило необхідну проектну документацію та підприємство, яке у стислі терміни має спорудити Алею воїнів АТО. Питання щодо фінансування зазначених робіт на сьогодні вирішене, зокрема, на минулому тижні депутати обласної ради внесли відповідні зміни до обласного бюджету, що передбачають необхідні кошти на реалізацію цього Проекту», – зазначив голова облдержадміністрації.

Будівельно-монтажні роботи по встановленню Алеї мають розпочатися вже цими днями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар