Кіровоградським вчителю та художнику вручили державні нагороди (ФОТО)

Сьогодні, 26 березня, відбулося розширене засідання колегії облдержадміністрації, на якому вручали нагороди та подяки заслуженим діячам Кіровоградщини.

Вчителю математики Кіровоградського навчально-виховного об’єднання ліцей-школа-дошкільний навчальний заклад «Вікторія-П» Валентині Донець та художнику-керамісту Нелі Фірсовій голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко вручив державні нагороди. Нелі Фірсовій документально і врочисто підтвердили звання «Заслужений художник України», а Валентину Донець нагородили орденом «За заслуги» III ступеня.

Читайте більше: Кіровоградок представили до державної нагороди

Привітати свого вчителя з отриманою нагородою прийшов і народний депутат України Станіслав Березкін. Він вручив своїй шкільній вчительці математики Валентині Донець розкішний букет білих троянд і подякував за науку, дружбу та підтримку. Зустріч колишнього учня та вчителя тривала всього декілька хвилин, але викликала в обох найтепліші спогади про минулі роки.

«Приємно отримувати вітання від колишніх випускників. Він був собі звичайним хлопчиком: не намагався виділитись, був як усі. Але потім, коли закінчив школу й відслужив у армії, ця людина створила сама себе, – згадує учнівські роки Станіслава Березкіна Валентина Федорівна. І до сьогодні він гуртує коло себе свій клас, підтримує їх, спілкується, допомагає школі. При цьому він ніколи не задавався: якщо ти до нього звернешся – отримаєш і допомогу, і підтримку».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар