Керівника ДСНС в Кіровоградській області відсторонено від виконання службових обов`язків

Усіх керівників підрозділів ДСНС України відсторонили від виконання своїх службових обов’язків.


Таке рішення було прийняте на сьогоднішньому засіданні Кабінету Міністрів України, повідомляє прес-служба МВС України.

Голову Державної служби Голову Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його першого заступника Василя Стаєцького затримали під час засідання Уряду. Їм інкримінують організацію злочинних схем закупівлі пального у приватнихкомпаній за завищеними цінами.

У територіальних підрозділах Держслужби в регіонах призначені комісійні перевірки. За їх результатами прийматимуться рішення про можливість подальшої роботи на посаді того чи іншого керівника. Про це на брифінгу в Уряді повідомив глава МВС України Арсен Аваков.

За його словами, зараз у територіальних підрозділах Держслужби в регіонах призначені комісійні перевірки. За їх результатами прийматимуться рішення про можливість подальшої роботи на посаді того чи іншого керівника.

Арсен Аваков зазначив, що інформація  про зловживання з боку керівництва ДСНС раніше надходили від народних депутатів та активістів, зокрема – Автомайдану.

Глава МВС підкреслив, що зловживання керівництвом ДСНС виявили працівники підрозділу внутрішньої безпеки МВС. Він також назвав деталі організації С. Бочковським та В. Стаєцьким злочинних схем з отримання своєї частки від закупівель пального за завищеними цінами. У процесі розслідування українська сторона планує звернутися до влади США та зокрема – до ФБР.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар