Кіровоградці зустріли прикордонників, які повернулися з зони АТО (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Цієї ночі (з 20 на 21 березня) у Кіровоград повернулися демобілізовані бійці Державної прикордонної служби, які протягом року виконували військових обов’язок в зоні АТО. Останнім часом підрозділ перебував у районі Маріуполя.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної газети, на площі Героїв Майдану близько 50 кіровоградців зустріли 14 воїнів АТО, ще один військовий поїхав до рідного міста Олександрії.

Усі бійці були призвані на службу під час мобілізації у березні минулого року. Протягом року, проведеного на війні, їхній підрозділ неодноразово передислоковувався, тож хлопці побували в різних куточках Донбасу. 25 серпня 2014 року підрозділ потрапив в оточення у селі Василівка. Хлопці були свідками того, як російські танки перетинали державний кордон України.

Зустріти бійців прийшли їхні рідні і друзі. Своїх захисників пригощали шампанським і цукерками, вітали квітами і повітряними кульками, скандували «Герої» та різні патріотичні гасла. Батьки і дружини воїнів в один голос запевняють, що пишаються своїми синами й чоловіками. Кажуть, що навіть у найгірші моменти, хлопці ніколи не скаржилися – ні на умови перебування, ні на погоду, ні на нестачу харчів. Завжди казали, що все добре і постійно повторювали: «Ми переможемо».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар