Кіровоградська “шістка” підняла найбільше гирь (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у спортивному залі КОО ФСТ «Динамо» відбувся Чемпіонат з гирьового спорту серед органів, установ виконання покарань та слідчого ізолятора управління ДПтС України в Кіровоградській області.

Перед початком змагань всіх учасників привітав перший заступник начальника управління полковник внутрішньої служби Володимир Воробйов та заступник Голови ФСТ «Динамо» Олександр Гусак.

У змаганнях взяли участь п’ять команд. Змагання проводились з гирями 24 кг за програмою двоборства (поштовх гир двома руками та ривок гирі одною та другою рукою без перерви для відпочинку) у вагових категоріях: до 60 кг; до 70 кг; до 80 кг; до 90 кг та понад 90 кг.

В результаті змагань почесне перше місце зайняла збірна команди Кіровоградської виправної колонії (№6), друге – команда Олександрівського виправного центру (№104) і третє – Устинівський виправний центр (№37).

Переможців змагань нагороджено грамотами та кубком.

Вітаємо призерів чемпіонату та сподіваємося на подальші успіхи наших спортсменів.

Сектор по роботі з персоналом управління ДПтС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар