Уманський “Кураж” зустрів кіровоградців (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У новому сезоні КВН різні міста України зустрічають веселих та найкмітливіших. Нещодавно кіровоградці повернулись із міста Умань Черкаської області, де проходила ліга КВН “Кураж”.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, серед 13 команд-учасників кіровоградських було три: «З ізюмом», «Моя принцеса» та «Маленький Париж».

Умань зустрів команд теплою погодою з невеликим дощем. Незважаючи на це, команди з ентузіазмом готувалися до виступу. Відкрита Ліга проходила з показовим виступом команди та розминки.

«Такої теплої зали та атмосфери вже давно не було. Мені здається, що ось і є справжній глядач. Дуже приємний та енергійний зал,» зазначила капітан команди «Моя принцеса» Олександра Крикун.

2 місце посіла команда КВН «Реальна валюта» з Дніпропетровська, а перемогу здобула команда з Прилук «Тоби Альдервейрельд».

Окремою номінацією відзначилась перемого команди “Маленький Париж” (Кіровоград) за першість у конкурсі розминка.

Кіровоградські команди ж спробують себе ще раз наприкінці весни у заключному фіналі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар