Новгородківці об’єдналися, щоб допомогти пораненому земляку

Лихо об’єднує людей. Коли жителі Новгородківського району дізнались про те, що їхній земляк Вадим Довгорук потребує допомоги – одразу ж кинулися на допомогу.

На концерті до дня 8 березня громадою Вершинокам’янки було зібрано 1027 гривень. Ще 2500 гривень здали вершинокам’янці просто так, від щирого серця, а ПСП «Вершинокам’янське» спромоглося виділити на лікування хлопцю 5000 гривень.

У той же час осторонь біди не лишилися й жителі Білозернівська. Учнівський, батьківський та трудовий колективи Білозернівського НВК відгукнулися на заклик допомогти земляку, який отримав тяжкі поранення у зоні АТО. Ними був проведений ярмарок з продажу сувенірів, оберегів і солодощів та збір коштів від небайдужих до чужого горя людей. Більше 2000 гривень з ярмарку було передано на лікування Вадиму і 900 гривень – на лікування Олексію Бєлікову, ще одному земляку новгородківців.

У Новоандріївському навчально-виховному закладі, за ініціативи учнівського парламенту, пройшла акція «Збери сміття – врятуй життя». Діти зібрали макулатуру,  а на виручені кошти (500 гривень) закупили і передали  36 пар шкарпеток та засоби гігієни для воїнів-земляків.

Крім того днями у закладі було проведено благодійний ярмарок, де учні продавали зроблені своїми руками вироби та солодощі домашнього приготування. Змогу придбати їх мали не тільки школярі і працівники закладу, а й жителі села. Виручені від продажу кошти (2116 гривень) вже передано у районну волонтерську організацію для лікування  нашого земляка Вадима Довгорука.

І добре, що наші люди не кидають своїх захисників у біді. Бо тільки в єдності ми зможемо змінити систему і перемогти.

Читайте більше: «Кіборг», який пройшов донецький аеропорт і Дебальцеве, вчиться жити без руки і ніг

Поширити:

Залишити коментар:

коментар