Олександрійські волонтери відправили на фрот героїчного “Психа” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Олександрійські волонтери відремонтували автомобіль для військових та назвали іменем загиблого фельдшера Ігор Зінич з позивним «Псих» і відправили на фронт. 

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, автівку полагодили олександрійські активісти ГО “Ніхто крім нас”  Володимир Малишев та Олександр Троцюк. Вони ж розповіли, що саме в цій машині поблизу Донецького аеропорту 25-річний Ігор Зінич пропрацював майже місяць, врятувавши життя більше  півсотні бійців.

Кажуть, в маленькій кімнатці під постійними обстрілами молодий фельдшер  повертаючи поранених з того світу, творив справжнісінькі дива. Та на превеликий жаль, в останній день оборони Донецького аеропорту – Ігор Зінич загинув від поранення та переломів.

Волонтери переконані, що самовідданий медик заслуговує на звання Героя України, тому після ремонту “швидку”, назвали на його честь – «Псих» та «Шприц».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар