Вечір бардівської поезії об’єднав кіровоградців (ФОТО)

Вчора, в День Соборності, кіровоградці мали можливість насолодитися не лише Маршем Соборності та патріотичним флешмобом, а й вечором патріотичної бардівської поезії.

Громадська організація «Залізна нація» та кіровоградські барди об’єдналися, щоб створити неповторний вечір патріотичної музики, а заодно – фінансово підтримати наших захисників.

Цього вечора перед кіровоградцями виступали студенти, журналісти, лікарі. Одним словом, не мало значення, яку роль ти виконуєш у соціальному житті, головне, про що говорить твоє серце, коли ти на самоті. А по виступу кіровоградських бардів було видно, що їм є що сказати світові – будь то філософські роздуми про сенс життя Сергія Копотієнка, чи патріотично-язичницька творчість Рами Вишеса та Володимира Шалашенка, чи  емоційний переспів вірша «Де зараз ви, кати мого народу?» Андрія Гардашнікова. Крім того, по-новому зазвучали пісні іменитих українських гуртів та виконавців. Це наповнило атмосферу вечора місцевим колоритом та духом всеукраїнського єднання.

Протягом кількох годин кіровоградцям вдалося зібрати близько 400 грн., які будуть витрачені на потреби наших захисників.

Тетяна Колісник, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар