Мешканці Нової Балашівки забезпечили зв`язком воїнів АТО

Мешканці Нової Балашівці вкотре зібрали кошти для воїнів АТО та придбали три комлекти рацій для 17-го батальйону. 

Ініціатором виступив квартальний комітет №6 і його голова Валентина Коваленко. До них долучилися родини Гришиних, Чайковських та Шевченко. Назбиравши близько 5 тис грн, на прохання військових 17-го батальйону закупили три комплекти рацій. В інтернет-магазині, коли дізналися, для кого купуються ці засоби зв’язку, зробили знижку.

Днями рації були передані безпосередньо бійцю зазначеного батальону. У розмові з кореспондентом Першої електронної він розповів, що солдати української армії забезпеченні харчуванням, одягом, але засобів зв’язку не достатньо. Окрім таких необхідних рацій захистникам передали вже традиційні малюнки дітей-школярів зі словами вдячності. До одного з малюнків дитина прікрипила шоколадку.

Хочеться нагадати, що це не перша допомога мешканців квартального комітету № 6 воїнам АТО. На початку вересня на зібрані кошти був обшитий бронею автомобіль та переданий в одну із військових частин. Також були передані теплі речі, продукти харчування прикордонникам під Маріуполь. За дорученням громади рації та дитячі малюнки передала мешканка Нової Балашівки Вікторія Вахнік.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар