Кіровоградщина розшукує диво-дитину

До участі в щорічній Всеукраїнській премії «Диво-Дитина» запрошуються талановиті діти Кіровоградщини.

Для здобуття Премії  «Диво Дитина» запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науково-технічній сфері, переможці та призери  обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики. Переможці визначатимуться у п’яти номінаціях: Найрозумніший, Найспортивніший, Найтворчий, Найдивовижніший і Найгероїчніший.

П’ята номінація – «Найгероїчніша дитина» передбачає нагороду за здійснення героїчного вчинку і проходить під патронатом Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Щоб стати учасником акції, необхідно підготувати наступні документи:

• правильно заповнену анкету (зразок на сайті: http://divo-dutuna.com/anketa)

• копію свідоцтва про народження

• матеріали, які свідчать про досягнення (копії дипломів, свідоцтв, грамот, фото, відео, статті та інші матеріали, які свідчать про успіх учасника).

Документи надіслати до 15 березня у відділ інформації та комунікацій з громадськістю ДСНС України в Кіровоградській області: вул. Пашутінська, 1, м. Кіровоград, 25015.

Більше інформації про премію та умови участі за адресою: http://divo-dutuna.com/

Телефон для довідок: (0522) 22-15-42, (0522) 22-37-87

Поширити:

Залишити коментар:

коментар