«Юні дарування-2014» пройшли в Кіровограді (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді пройшов І етап конкурсу «Юні дарування-2014» серед дітей персоналу обласного управління ДПтС України.

Переможцями першого етапу конкурсу «Юні дарування-2014» в I віковій категорії журі організаційного комітету шляхом голосування обрало Ткаченка Станіслава, Рескаленко Алісу та Сін Костянтина, у II віковій категорії – Паночека Нікіту та Жиган Яну, які продемонстрували особливу артистичність та емоційність, дотримуючись техніки виконання.

Основне завдання конкурсу виявлення талановитих осіб серед дітей персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України, створення умов для реалізації їх творчого потенціалу; забезпечення психолого-педагогічного впливу на гармонійність розвитку, формування креативних та естетичних здібностей дитини; сприяння підвищенню загальнокультурного рівня обдарованих дітей і підлітків.

Заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Наталія
Рогожко, відкриваючи конкурс, привітала батьків й дітей з чудовою нагодою продемонструвати свій талант та творчий потенціал.

Змагалися діти в двох вікових категоріях: від 5 до 10 років та від 11 до 15 років.

Діти декламували патріотичні вірші та гуморески, співали пісні, танцювали, показували спортивно-гімнастичні етюди й навіть грали на домбрі, повідомляє Першій електронній прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області.

Заступник начальника управління Наталія Рогожко та голова Кіровоградського обласного об’єднання організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби Валерій Голобородько подякували талановитим дітям та батькам за те, що знаходять час, щоб розвивати та вдосконалювати таланти своїх обдарованих дітей і вручили учасникам конкурсу дипломами та подарунками для розвитку творчих здібностей та солодощами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар