«Дружнє коло» – затишок для молодих педагогів (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Молодим вчителям, які прийшли працювати до Новгородківського району перший рік, пощастило на день відволіктися від роботи й завітати до вчительської кав’ярні.

На теренах Новгородківщини цього року пощастило працювати сімом свіжоспеченим педагогам. Це Іщенко Євген (вчитель фізики та інформатики Інгуло-Кам’янського НВК), Коритько Богдан (вчитель початкових класів Митрофанівського НВК), Носова Аліна (вчитель початкових класів Верблюзького НВК І – ІІ ст.), Остання Альбіна (вчитель англійської мови Новгородківського НВК), Проніна Оксана (вчитель початкових класів Новгородківського НВК ім. П.Ф. Козуля), Спатаренко Аліна (вчитель біології та географії Новгородківського НВК ім. П.Ф. Козуля), Репешко Олександр (вчитель фізичної культури Новгородківського НВК) та Репешко Інна (вчитель української мови та літератури Великочечеліївської ЗОШ І – ІІІ ст).

Перша зустріч клубівців, традиційно, стала днем знайомств. Кожен із них розповів про себе, про свої перші професійні досягнення, радості, а часом розчарування. Як і в кожного початківця, виникають проблеми. Комусь доводиться щоранку добиратися на місце роботи автобусом, хтось квартирує в чужому селі. Але ніхто з них не нарікає. Навпаки, розповідають, що в школі, колективі, їх приймали дуже щиро. Колеги, а особливо вчителі-наставники, дуже допомагають, у всьому підказують. Засідання не минуло без користі. З молоддю поспілкувалися практичний психолог Сергій Черкас, завідувач методкабінету відділу освіти РДА Віра Шаповалова та голова райкому профспілки Наталія Квітка.

Вчителям вдалося збагатити свої знання і в галузі краєзнавства, адже їх запросили на екскурсію до шкільного музею Новгородківського НВК. Екскурсоводи, вихованці краєзнавчих гуртків БДЮТ, розповіли юним педагогам про особистостей, чию славну справу вони зараз продовжують, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар