Буктрейлер (відеоролик) на книгу Юрія Нікітінського – в 10 кращих

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Буктрейлер на книгу Юрія Нікітінського «Життя та зазвичайні пригоди Тамарочки Павлівни» увійшов у десятку найкращих у конкурсі буктрейлерів «Відкрий буктрейлером суть книги», який проводила Українська бібліотечна асоціація (УБА) спільно з видавництвом «Час майстрів» і був нагороджений заохочувальним призом від видавництва «Час майстрів».

Конкурс, в якому взяли участь працівники відділу дитячого та сімейного читання обласної бібліотеки для дітей ім. А. П. Гайдара, проходив влітку ц. р. Загалом на конкурс було надіслано 33 відеороботи з усіх куточків України. Робота наших земляків була високо оцінена редколегією видавництва та членами УБА.

Серед кращих 10 відеоробіт в соціальних сторінках видавництва «Час майстрів» було оголошено голосування за приз глядацьких симпатій. За його результатами перше місце розділили конкурсанти Маковій Маріанна (обласна бібліотека для дітей ім. А. П. Гайдара) та Овдієнко Лариса (міська центральна бібліотека для дітей ім. Ю. Гагаріна м. Олександрія). Крім того, ролик Маковій Маріанни, як улюблений ролик директора видавництва «Час майстрів», отримав додаткову нагороду.

Конкурсанти щиро вдячні всім користувачам, які активно голосували в соціальних мережах та підтримали їх.

Книгу Юрія Нікітінського «Життя та зазвичайні пригоди Тамарочки Павлівни» та книги видавництва «Час майстрів», які обласна бібліотека для дітей ім. А.П.Гайдара отримала в якості подарунку, можна прочитати в відділі дитячого та сімейного читання бібліотеки.

Переглянути сам буктрейлер можна тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар