ПАТ “Автобусний парк” залишив себе без роботи

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради  вирішив розірвати договори з ПАТ «Автобусний парк 13527» на регулярні перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Кіровограда № 46, 100, 101, 102, 103, 104-а, 111-а, 111-б, 116, 118, 126-а, 130, 150, 274 у зв’язку з систематичними порушеннями підприємством-перевізникомна даних договорів. 

На засіданні виконавчого комітету секретар міської ради Іван Марковський нагадав присутнім про те, що ПАТ «Автобусний парк» одноосібно припинило обслуговувати всі маршрути громадського транспорту. Підприємство відповідно до договорів, укладених із міською владою, мало зобов’язання на обслуговування маршрутів, у тому числі у напрямку, що з’єднує Кіровоград та селище Нове.

Заступник міського голови Сергій Васильченко наголосив на тому, що ПАТ “Автобусний парк” не попередило міську владу, відповідно до визначеного законодавством порядку про припинення обслуговування маршрутів, односторонньо порушило умови угоди про перевезення пасажирів.

За словами заступника міського голови, міська влада досягла домовленостей з усіма іншими перевізниками про встановлення додаткових транспортних засобів на тих маршрутах, які обслуговував ПАТ «Автобусний парк».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар