Міліціонери Петрового боролися з алкоголем, цигарками та наркотиками (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Петрівські міліціонери завітали до місцевої початкової школи та спілкувалися з учнями четвертих класів про згубний вплив тютюну, алкоголю та наркотиків на дитячий організм. Свої слова правоохоронці підкріпили мультиплікаційним фільмом на відповідну тематику.

Працівники міліції пояснили дітям, до яких негативних наслідків можуть призвести шкідливі звички та як їм вберегтися від цієї загрози. Звернули також увагу присутніх на те, що згубних залежностей набагато складніше позбутися в майбутньому, якщо вони формуються в молодшому віці.

Школярі зацікавлено слухали гостей у погонах та уважно продивилися запропонований ними мультик, після чого активно спілкувалися. Почуті деталі про наслідки впливу нікотину, алкоголю та наркотиків, насамперед, на дитячий організм, змусили дітлахів серйозно замислитись.

Наприкінці зустрічі кожен учень отримав на згадку пам’ятку про шкідливість вживання алкоголю, наркотиків та паління. Крім того, правоохоронці передали пам’ятки щодо формування здорового способу життя у дітей і батькам.

– Працівники міліції будуть і надалі проводити профілактичну роботу з школярами, адже поява шкідливих звичок у підлітковому віці є достатньо актуальною проблемою, – запевнив начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко. – Також дуже важливо, аби дорослі власним прикладом переконували підростаюче покоління приділяти якомога більше уваги власному здоров’ю, активному та корисному дозвіллю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар