Волонтери звітують про допомогу армії (ФОТО)

Напередодні Дня незалежності кіровоградські волонтери, що діють на користь військових, а також родин переселенців, полеглих воїнів. вирішили підвести підсумки роботи, яку протягом останніх днів провели у Кіровограді та області.

Просимо любити і шанувати! Такі от ведмедики-патріоти та їхній лояльний товариш. Це не просто медведики, вони – запорука краси, стилю і чистоти. Це – мило ручної роботи! Всі гроші від продажу підуть на потреби армії. Ціна – 25 грн. Прекрасний сувенір зробила кіровоградка Аня. Подобається ведмедик? Заходь в книжковий супермаркет “Буки”, (площа Героїв Майдану), вул. Велика Перспективна 35/54, 2-й поверх, працює з 9.00- до 20.00 без перерви та вихідних.

Благодійна акція, що її започаткувала у Кіровограді Аліна Сидоренко, спрямована на збір коштів для військових, а за основу має ідею аукціону побачень, таку популярну серед молоді великих міст. Мова про аукціони побачень, що проводяться з благодійною метою. Зокрема, у спеціально створеній на Facebook групі «АУКЦІОН ПОБАЧЕНЬ «АТО закінчиться і я тебе поцілую» можна як виставити свою кандидатуру для побачення, так і сходити з кимось на зустріч, пожертвувавши кошти на добру справу. Тож, Аліна з друзями переконала багатьох дівчат і юнаків нашого міста на деякий час стати “лотами” для благодійного аукціону побачень. Всі зібрані кошти будуть передані “Армії SOS Кіровоград” і витраченні для купівлі такого необхідного взуття для наших бійців. Наразі вже перша сума отримана від учасника аукціону – 1000 гривень за зустріч із пані на ім’я Наталія! (на фото!)

Група волонтерів на чолі з Олексієм Титовим зібрала гроші і купила безпілотний літальний апарат для спецназівців. Адже кіровоградські специ – це варіант ВДВ, «прокачаний» до рівня розвідки. І у наш високотехнологічний час нерозумно не оснастити хлопців безпілотним літальним апаратом! Отже, зустрічайте – БПЛА №1 або Стрекоза. Днями виготовлена і привезена у частину для тестового запуску. Основна вимога – компактність і можливість швидкого збирання-розбирання для зручності транспортування, причепивши на рюкзак (при цьому можливість швидкого старту!). У комплектацію входить сам БПЛА, окуляри для управління, пульт управління і комп’ютер. На відео ви можете побачити перший запуск Стрекози: https://www.youtube.com/watch?v=PlPqYw6EvbA Окрема подяка – патріотам із компаній «Онікс-Системз» та ТОВ «Паук».

Із серії “Люди золоті”. Ось такі книги про Кіровоград днями з’явилися у продажу у книжковому супермаркеті «Буки». Всі гроші за реалізовані книги підуть на допомогу армії. Книга є в наявності двома мовами, ціна 30 грн. Книги принесені спеціально для благодійного продажу, адже кожен допомагає, як може!

17-й батальйон… Ви знайдете про них мало інформації у мережі. Можливо, ви дізнаєтеся, що на них любили «піаритися» депутати, але ви не дізнаєтеся, що це саме 17-й батальйон залізною дисципліною навів порядок на одному із військових аеродромів, і ніяка вікіпедія не розкаже, що багато з солдатів батальйону два місяці писали рапорти з вимогою відправити їх ТУДИ! Серед них багато тих, хто пройшов Майдан, хто не боїться після цієї боротьби самого чорта. Це саме вони, не сказавши правду своїм родинам, зробили крок у палаючу пащу войни ДОБРОВІЛЬНО. Тут немає ані краплі показухи, ані грама брехні, ні користі – тільки гаряче бажання наблизити перемогу, очистити від нечисті рідну землю, зробити все, що в їх силах. Жінки, не плачте, бо ваші чоловіки – гордість нації! Вони обов’язково повернуться. І тільки зі щитом! Сьогодні 17-му батальйону терміново потрібні спальники – не менше 50 штук. У кого є – несіть, у кого немає – передавайте гроші! У рамках ініціативи “Армія SOS Кіровоград” – карта ПриватБанку 5168 7420 1159 3740 Червоная Оксана Володимирівна

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Потреби 3-го полку:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Rpz6-FBbNiI2755mRang8aEoNnsIXts4ymmSu8e9V8A/edit?usp=sharing
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Карта Привата для збоу коштів: 5577 2127 1238 5239 Титова Е.П.
Реквізити для допомоги у рамках ініціативи “Армія SOS Кіровоград” – Карта ПриватБанку
5168 7420 1159 3740 – Червоная Оксана Владимировна
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Фінансовий звіт:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Cx5J4Ua6nYd5xu6kjVsViCQb5AZxdY1bDesNvHEowYw/edit?usp=sharing
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Сайт “Армія SOS Кіровоград” www.sos.kr.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар