Двох людей врятували на пожежі у Світловодську

© Ілюстративне фото

За добу, що минула, на Кіровоградщині рятувальники загасили 9 пожеж, на одній з яких врятовували двох людей.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу ДСНС у Кіровоградській області.

О 12:17 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів у Бобринці Кропивницького району.  На місці події горіли 4 м2 покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. О 12:40 вогнеборці  ліквідували пожежу.

О 12:41 стало відомо про займання поблизу смт Новоархангельськ Голованівського району. Там загорівся автомобіль BMW328. Бійці новоархангельського підрозділу о 13:18 приборкали займання.

4

О 23:30 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Вадима Бойка у  Світловодську Олександрівського району. На місці виклику горіли 20 м2 меблів в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. На пожежі врятували жінку та чоловіка 1980 р.н. О 00:00 пожежу ліквідували.

image

2

Крім того, біля вулиці Павлівській у Світловодську приборкали пожежу 300 м2 сухої трави. В обласному центрі на вулиці Нейгауза загасили займання 9 м2 сміття на відкритій території. У селі Суботці Кропивницького району ліквідували пожежу 7 м2 очерету. У села Вівсяники Голованівського району горіли 200 м2 сухої трави. У селі Кам’яний Брід  Голованівського району горіли 400 м2 сміття. На вулиці Марії Козинець в Олександрії загасили пожежу 300 м2 сухої трави.

3

Причини пожеж встановлюють фахівці.

Нагадаємо, під час пожежі на Кіровоградщині постраждав чоловік

Читайте також: на пожежі в Олександрії вогнеборці врятували двох людей (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар