Кіровоградських журналістів навчили користуватись бейсбольними битками (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями на бейсбольному стадіоні «Юність» зібралися журналісти кіровоградських ЗМІ, щоб навчитись грати у бейсбол – відбувся День журналістського бейсболу 2014.

Спортивне свято для журналістів організували старший тренер збірної України з бейсболу ЗТУ Олег Бойко, головний тренер багаторазового чемпіона України «КНТУ-Єлисаветград» ЗТУ Юрій Бойко, бейсбольний оглядач Олександр Виноградов та гравці кіровоградської команди з бейсболу.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, досвідчені тренери пояснювали бейсболістам-новачкам їхні місії на кожному етапі гри, а після тренувань організували для журналістів міні-чемпіонати, за перемогу в яких вручали дипломи.

Диплом за перемогу в номінації «Кращий пітчер» (гравець, який кидає м’яч) отримала журналіст «Першої електронної газети» Ольга Ткаченко.

Кращим захисником цього дня стала «Акула пера» Анастасія Зубова.

У конкурсі «Хоум-ран дербі» серед жінок перемогла журналістка газети «5 поверхів» Ольга Бойченко, а серед чоловіків – Євген Савранський (інформаційний портал «Гречка»). Ці журналісти найточніше били м’яч у визначену зону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар